Bij ons

Een rijk overzicht van wat we allemaal te bieden hebben

Koekedoze-ontbijt

Op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag verwelkomen we je graag voor ons bekende ‘Koekedozeontbijt’. De perfecte manier om je dag te starten! Een uitgebreid buffet met zoete en hartige lekkernijen, huisgemaakte spreads en eitjes in alle vormen en maten.

Naar Koekedoze-ontbijt


Taartenbuffet

Even op adem komen met een lekker stukje taart, ons taartenbuffet is er afwisselend op vrijdag of zaterdag (zie kalender). Kiezen is verliezen, dat weten we. Daarom maken we het je gemakkelijk: je proeft gewoon van al onze creaties! Allemaal even vers en lekker.

Naar Taartenbuffet


Pannenkoekenbuffet

Voor een pannenkoek meer of minder draaien wij onze hand niet om. Wedden dat je er geen genoeg van krijgt? Want onze toppings tarten werkelijk alle verbeelding. Boter, suiker, karamelsaus, vers fruit, artisanaal ijs, speculooskruimels, stukjes Oreo, chocoladevlokken… klinkt goed, toch?

Naar Pannenkoekenbuffet


Dessertbuffet

Op zondagnamiddag kom je lekker smullen van ons dessertbuffet. Koffie of thee, een huisgemaakte limonade of een lekker streekbiertje en vooral véél lekkers. Geniet van chocolademousse, brownies taartjes, ijs, pannenkoekjes, macarons, … voor ieder wat wils.

Naar Dessertbuffet


Brunch

Een brunch op zondag, dat is de ultieme afsluiter van jouw weekend. Onze brunch combineert het beste van ons ontbijtbuffet met enkele smakelijke extra’s zoals quiche, soep en een pastagerechtje. Seizoenstoppers, naargelang de inspiratie van de chef.

Naar Brunch


Privéfeesten

Op zoek naar een gezellige locatie voor jouw feest? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voetjes onder tafel en genieten! Wij verzorgen graag uw familiefeest, teambuilding of babyborrel. Contacteer ons gerust voor een formule op maat.

Naar Privéfeesten